De 5 Bästa ställena att åka varmluftsballong i USA

Om du aldrig har provat det, så låter nog att åka varmluftsballong som en riktig fantasi – och “IRL”, gör det verkligen ingen besviken! Resan med luftballong är nämligen är tystare och mer avslappnande än någon annan flygstil du med största sannolikhet har upplevt; och det är en grej du absolut borde lägga till på din “bucket list”. Är du kanske på väg till det stora landet i väst, och funderar på att åka lite luftballong; kommer här 5 ställen som många säger är de bästa ställena att göra detta på i USA. Så bered dig på att sväva över Amerika i med en åktur som du aldrig kommer att glömma.

 

New England

New England är ett särskilt bra ställe att åka luftballong över under hösten. Varmtonade vyer verkar vara plockade direkt ur en dröm (eller kanske en reseguide). Du kommer få en härlig upplevelser med flygresor som finns tillgängliga i regionen under hela året, men om du funderar på att åka på hösten, var noga med att boka din plats i tid. De rullande och färgstarka kullarna som kramar landskapet kommer att lägga till en del av romantiken till denna utflykt och du kommer säkert att hitta den där sköna luften uppfriskande. Försök flyga med företaget High 5 Ballooning, som erbjuder åkattraktioner i Massachusetts, New Hampshire och Maine.

New Mexico

New Mexico är förmodligen den mest kända platsen i USA för varmluftsballong-flygning; tack vare den berömda Albuquerque International Balloon Fiesta, som hålls varje år i oktober, denna megasamling av luftballonger, bringar människor ihop i det färgstarka ökenlandskapet från hela världen. Kolla in Rainbow Ryders Albuquerque, för bokningar.

Napa Valley

Napa Valley är ett resmål som appellerar till flera sinnen – och inte bara för smaklökarna som smeks i detta välkända vinområde. Skönheten i detta världsberömda vinland kan observeras väl ovanifrån. Napa Valley Aloft erbjuder turer som börjar strax efter gryningen; för en minnesvärd start på dagen. Du kan få en glimt av San Francisco-horisonten liksom Mount St. Helena och expansionen av regionens dalar och områden.

Lake Superior

Stigande likt nya casino 2018 är de varma sommarmånaderna i Lake Superior verkligen paradiset. Hoppa i en varmluftsballong för att ta in i North Woods och den stora Great Lake på en och samam gång. Välj antingen en solnedgång eller en soluppgång med ballongflygning, med ett företag som Minnesota Ballooning och njut av en vacker utsikt över detta speciella glaciärformade landskap.

Colorado

Alla vet att Colorado är en stat som verkligen har utseendet med sig; men att se hur vacker det är ovanifrån är en upplevelse som ingen annan! Ett alternativ är att komma till Boulder County och låt ett företag som Fair Winds Hot Air Balloon Flights ta dig upp i den ljusblåa luften. Din flygning kommer inkluderat med frukost och champagne, och sevärdheterna runt Rocky Mountain är otroliga.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *